F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

F1 - Έδωσε ημερομηνία παρουσίασης η Ferrari

Η Scuderia Ferrari θα αποκαλύψει το νέο της μονοθέσιο για τη σεζόν 2018 στα τέλη Φλεβάρη όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της.

f1 hellenic fan club -  Έδωσε ημερομηνία παρουσίασης η Ferrari

Η Ιταλική ομάδα επέλεξε την 22η ημέρα του Φεβρουαρίου για να τραβήξει το "κάλυμμα" του μονοθέσιου με το οποίο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του 2018. Η παρουσίαση θα γίνει τέσσερις ημέρες πριν τις χειμερινές δοκιμές της Βαρκελώνης.

Η ιταλική ομάδα, η οποία είναι η πρώτη ομάδα που θέτει ημερομηνία παρουσίασης για την επόμενη σεζόν, είναι πεπεισμένη ότι τα «τεράστια βήματα» που έγιναν το 2017 μπορούν να διατηρηθούν, με τον πρόεδρο Sergio Marchionne να λέει ότι υπάρχουν ήδη σαφή σημάδια προόδου με το νέο τους μονοθέσιο.

"Λαμβάνοντας υπόψη πού ξεκινήσαμε από πέρυσι, αυτή τη σεζόν έχουμε κάνει γιγάντια βήματα προς τα εμπρός" είπε στο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο γεύμα της ομάδας. "Το δεύτερο εξάμηνο του 2017 ήταν αφιερωμένο στην οικοδόμηση χαρακτήρα. Έχουμε μάθει πολλά κατά τους τελευταίους έξι μήνες, προσπαθώντας να προχωρήσουμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα".

Ο Marchionne επίσης επέμεινε στο ότι είχε πλήρη πεποίθηση τόσο στον Sebastian Vettel όσο και στον Kimi Raikkonen, λέγοντας ότι η ομάδα έχει  «υποχρέωση» να προσφέρει ένα τέτοιο ταλαντούχο ζεύγος πιλότων μαζί με ένα αυτοκίνητο άξιο ασημιού.




Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 19-12-2017 | F1 Hellenic Fan Club


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More