F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

F1 - Επανεξελέγη πρόεδρος της FIA o Jean Todt

Ο Jean Todt επανεξελέγη  ως πρόεδρος της FIA στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού που έγινε στο Παρίσι. Θα είναι η τρίτη και τελευταία του θητεία σε αυτή τη θέση.

f1 hellenic fan club - Επανεξελέγη πρόεδρος της FIA o Jean Todt

Ο Γάλλος, ο οποίος ανέλαβε για πρώτη φορά τον ρόλο του το 2009 και θα κυβερνάει μέχρι το τέλος του 2021. Θα είναι η τρίτη του και τελευταία τετραετία σε αυτή την θέση, την οποία πήρε από τον επιτυχημένο σε αυτή Max Mosley.

Η εκλογή του ήταν ομόφωνη σε ψηφοφορία κατόπιν ανάτασης χειρός. "Είναι ευχάριστο να έχουμε τέτοια παγκόσμια υποστήριξη" είπε ο Todt .

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συλλόγους μελών της FIA για την υποστήριξή τους".

"Το βλέπω αυτό ως επικύρωση της διοίκησης της FIA υπό την ηγεσία μου και ως ενθάρρυνση για να συνεχίσουμε το πρόγραμμα που ακολουθήσαμε τα τελευταία οκτώ χρόνια".

Η FIA λέει ότι η τελική θητεία του Todt θα επικεντρωθεί σε τρεις βασικούς τομείς - "καινοτομία, υπεράσπιση και ανάπτυξη ενός ισχυρού δικτύου αυτοκίνησης και αθλητικών σωματείων".

Ο Todt πρόσθεσε: "Η καινοτομία είναι απαραίτητη προκειμένου η FIA να συνεχίσει να βελτιώνεται και να παίρνει τη σωστή θέση της στον κόσμο ως ηγέτης στην ανάπτυξη της αυτοκίνησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού".





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 10-12-2017 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More