F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

F1 - Οι πρώτοι γύροι του Alonso στην Daytona

Ο Fernando Alonso θα πραγματοποιήσει τους πρώτους γύρους του στο Daytona International Speedway αυτή την εβδομάδα, ενόψει των προετοιμασιών πριν το αγώνα του στο Daytona 24 Hours αργότερα αυτό το μήνα.

f1 hellenic fan club - Οι πρώτοι γύροι του Alonso στην Daytona

Ο Alonso θα διεκδικήσει τη νίκη στον αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 27-28 Ιανουαρίου, με την ομάδα της McLaren Formula One, για την ομάδα United Autosports του Zak Brown και ο Ισπανός θα πάρει την πρώτη γεύση του πίσω από το τιμόνι της United Autosports Ligier JSP217 αυτό το Σαββατοκύριακο στο «ROAR πριν από τις 24» στα επίσημα δοκιμαστικά που αρχίζουν την Παρασκευή.

Ο αγώνας, διεξάγεται ετησίως στο Daytona International Speedway και συνδυάζει μέρος του διάσημου οβάλ που χρησιμοποιείται στο NASCAR και άλλα κομμάτια από το εσωτερικό της πίστας. Θα είναι η δεύτερη εμφάνιση του Ισπανού σε αμερικανική κούρσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, μετά τη συμμετοχή του στο Indy 500 του 2017.

"Είναι αληθινή ευχαρίστηση να επιστρέφω στην Αμερική, μπροστά στους οπαδούς των ΗΠΑ", δήλωσε ο Alonso. "Σε λιγότερο από ένα χρόνο θα 'χω αγωνιστεί σε δύο θρυλικούς αγώνες, πράγμα που με κάνει πολύ υπερήφανο".

"Πάντα ήθελα να προχωρήσω σε άλλες κατηγορίες μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς αυτό είναι που σε κάνει να γίνεσαι καλύτερος οδηγός. Βγαίνοντας από τη ζώνη άνεσής μου συμμετέχοντας σε μια τέτοια εμφατική κούρσα, όπως η Daytona 24 Hours, είναι απλά εκπληκτικό".





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 02-01-2018 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More