F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

F1 - Στη Ferrari ο Kvyat

Ο Daniil Kvyat, πρώην οδηγός της Red Bull και "προστατευόμενος" της Toro Rosso, θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στην Formula 1 και το 2018 υπό την ιδιότητα του οδηγού εξέλιξης στην Scuderia, όπως ανακοίνωσε η Ιταλική ομάδα.

f1 hellenic fan club - Στη Ferrari ο Kvyat

Σε ρόλο οδηγού εξέλιξης για το 2018 στους κόλπους της Ferrari θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρώσος πιλότος που είχε "ξεμείνει" από μονοθέσιο για τη νέα χρονιά, με μια κίνηση από τους Ιταλούς που ομολογουμένως δεν περίμενε κανείς.

Με 72 εκκινήσεις στην F1 κάνοντας το ντεμπούτο του το 2014 με την Toro Rosso δεν τον λες και άπειρο. Το 2015 πήγε στην Red Bull όπου το 2016 στη Ρωσία και στην Κίνα είχε θέματα με τον πλέον team-mate του στην Ferrari - Vettel. 

Το όνομά του ακουγόταν έντονα για την θέση που υπάρχει στη Williams χωρίς όμως θετική εξέλιξη. Έχοντας σημειώσει φέτος μόνο 5 βαθμούς στην Toro Rosso τελικά έμενε εκτός σπορ με τη θέση που του έδωσε η Ferrari να φέρνει το Ρώσο πιλότο ξανά μέσα στο παιγνίδι. 

Αν και είναι πολύ πιθανό να τον δούμε μέσα στη χρονιά να οδηγεί στην πίστα το κόκκινο μονοθέσιο σε κάποιο τέστ,  ο ρόλος του Daniil Kvyat θα είναι περιορισμένος σε δοκιμές στον προσομοιωτή. 





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 12-01-2018 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More